Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμμετέχει στην συν-διοργάνωση   διαδικτυακής Επιχειρηματικής Αποστολής από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ουάσιγκτον ΗΠΑ (Washington DC) την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021. Εκτός από το επίσημο μέρος της εκδήλωσης όπου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες και από τις δυο πλευρές, θα προγραμματιστούν και επιχειρηματικές ψηφιακές συναντήσεις (B2B meetings) μεταξύ ελληνικών και αμερικανικών επιχειρήσεων με τη βοήθεια ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ενώ τα B2B meetings στις 17:30.

Στόχος είναι και οι δυο πλευρές να γνωρίσουν το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον της κάθε χώρας, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες συνεργασίας, με σκοπό την περαιτέρω διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Η αποστολή απαρτίζεται από επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους κλάδους:

Real Estate, Hospitality / Tourism, Professional Services, Energy and Clean Tech, Healthcare / Life Science, Agribusiness / Food

Σημειώνεται ότι όλες οι ενημερωτικές ομιλίες/παρουσιάσεις και οι Β2Β συναντήσεις θα γίνουν στα Αγγλικά, η δε συμμετοχή στα b2b meetings είναι δωρεάν.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και στα Β2Β meetings, όπως συμπληρώσετε το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ μέχρι την Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021.  Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε το σύνδεσμο για τις συναντήσεις καθώς και τα time slots και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των αμερικανικών εταιρειών εδώ.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλ.: 210-6993559

email: g.mamali@amcham.gr